Privacy statement

Colofon

Wij maken speedpoints!

TNT Express Benelux B.V.
TNT Centre
Taurusavenue 111
2132 LS Hoofddorp
E-mail: belux.speedpoints@tnt.com
 

Copyright. De lay-out van de homepage, de gebruikte grafische elementen en afbeeldingen, het geheel en de afzonderlijke bijdragen zijn auteursrechtelijk beschermd. TNT behoudt zich alle rechten voor, inclusief het recht op gehele of gedeeltelijke fotomechanische weergave, reproductie en verspreiding door middel van bijzondere methoden (zoals gegevensverwerking, gegevensdragers en datanetwerken). TNT is niet aansprakelijk voor eventuele zetfouten en staat niet in voor de juistheid van de vermelde gegevens.
 
Internetvoorwaarden. Het internet fungeert als decentrale netwerkverbinding met de tussentijdse opslag en het transport van tijdelijke gegevens. Wij kunnen derhalve niet garanderen dat manipulatie en opzettelijke vervalsing uitgesloten zijn en dat alleen actuele gegevens gebruikt worden op de weg van aanbieder naar gebruiker (bijv. oude versie nog in cache). Daarom verwijzen wij als volgt naar deze systeemafhankelijke beperking: u ontvangt deze gegevens onder de voorwaarden van het internet. Voor de juistheid van gegevens en de overeenstemming met de oorspronkelijke gegevens kunnen wij derhalve geen garantie afgeven.
 
Externe links. TNT is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de op onze homepage gelinkte websites en distantieert zich uitdrukkelijk van deze inhoud. Dit geldt voor alle op onze homepage weergegeven links en voor de gehele inhoud van de websites waarnaar de bij ons aangemelde banners en links verwijzen.
 

  • speedpoints aanbevelen

    1.000 punten voor elke deelnemer!

    Beveel ons gratis spaarprogramma speedpoints aan bij anderen en ontvang 1.000 speedpoints cadeau. Bijvoorbeeld bij één van uw zakenpartners of leveranciers. Verder
  • Doneer speedpoints

    Uw punten voor een goed doel!

    Steun Schooljudo en doneer uw Speedpoints aan het opvoedkundige beweegprogramma dat spelenderwijs werkt aan de motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen! Verder